Skip to content

«No vart det dumt du ittj hadde på deg vernesko!»

5 juni, 2009

I dag var det filmdag på NVGS /PLAY 2009 🙂 Først langfilm, så kortfilmer, – stand-up komiker og så kåringer. Langfilmen ble Juno, selv om jeg hadde mest lyst til å se Step Brothers (herlig film <3) fordi jeg skulle til tannlegen for å få meg «grillz» 😉 haha. britneyspearsgrillzGom slash grillz

Hm, nei; jeg skulle få meg gom. Jeg biter nemlig tennene mine så hardt sammen om natta at jeg får hodepine 🙂 Flink jente. Gom’en hjelper da i mot dette. Ok.

 

Kortfilmene laget på skolen og på Rosenvilde kan du se her (de som ble nominert vel og merke :)) Absolutt bra materiale!

Stand-up komikeren var ingen andre enn vår alles dumme dumme ku, Glenn! Jada folkens, han som kjefter på kua i denne reklamefilmen kom og underholdt oss! Han fortalte oss om den gangen i Polen da han ikke ble sluppet inn på kasinoet fordi bouncer’en mente han var 9 år gammel (utstedelsesdatoen på passet… 1999. ) i stedet for 27, den gangen han fikk tærne klemt i stolen på nesoddbåten av en særdeles dum trønder (LES: overskriften…), og den gangen han fikk Ricky Gervais til å le så mye av en vits at det sprutet vin og snørr ut av nesa hans så han selv lo så han prompet. Ben Stiller dekket for han da, så det gikk bra 🙂 Det beste/verste var når han, tidlig i akten, reagerte på noen bjeffeliknende lyder og kommenterte «Har vi hunder her?». Hele salen brøt sammen i latter da en alternativ opplæring lærer sa at det var en av hennes elever som lo. Ugreit det der.

 

Ellers så var det siste dag på Peppes i dag; supertrist. Guttene klarte fint å gjøre det til en konge dag, da det var «guttedag» i dag: Meaning guttene eide jentene konstant. De har sånne dager rimelig sjeldent. Allikevel vemodig, så jeg skal garantert innom på besøk i sommer 🙂 klemklemklem, fuck you (Lily Allen, vel og merke) ❤

 

No vart det dumt du ittj hadde på deg hjelm! Elisabeth

Reklamer
2 kommentarer leave one →
  1. astridicanada permalink
    8 juni, 2009 00:31

    Lykke til med operasjon i morgen ! Det som er fint med å ha gips i sommer er at da kan du sitte og skrive blogg i stedet for å løpe rundt :):):)

    • 8 juni, 2009 00:44

      Tusen takk, søta! Haha øh ja, kjempebraa 😦 Men heller si fra om dere drar ut osv så kan jeg være med noen som klarer å vente litt på en stakkar med krykker, haha, ok? o:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: