Skip to content

To oppsummere or not to uppsummere

12 desember, 2009

That is the question. Svaret er OK da.

Jeg har vel ikke blogget på omtrent en ukes tid pluss minus nå, og sorry for det, men det er litt slitsomt nå. Problemer på hjemmefronten, vennefronten, svømmefronten, skolefronten og alle fronter egentlig! Ikke store problemer, men bare sånne små ting som gjør det litt ekstra vanskelig. Mange prøver nå på slutten, heldigvis holder jeg et kjempebra snitt, og har bare A’s (to A+ 🙂 ) i tillegg til at jeg er scholar athlete (over 3.5 point average og driver med en sport eller cheerleading) og dette kommer ikke av seg selv. Tro meg.

Alle er slitne, og er veldig klar for ferie som bare er om 7 skoledager til. Jeg har litt problemer på vennefronten også, og det er vanskelig å fikse når man er opptatt med sport hele tiden; men når en dør lukker seg åpnes det to andre.

På svømmingen. Gah. Forrige meet ble jeg syk, på treningen i går fikk jeg masse ros hvor Coach sa at jeg hadde den beste freestylen (crawl) av alle svømmerne og at teknikk ikke var noe problem men at jeg skulle pushe mer og huske å puste. Jeg endte opp med et astma anfall. I dag var jeg utrolig sliten gjennom hele dagen nettopp pga dette. Jeg er egentlig ganske sliten hele tiden med denne timeplanen, og ser fram til ferie mer enn jeg noen gang har gjort – selv om vi har trening nesten hver dag i ferien også –

Ellers fikk jeg pakke av mamma og pappa i Norge for ikke så lenge siden som jeg ble overlykkelig over, men som egentlig kjørte meg rett ned i en nærmest depresjon da bikkja mi spiste opp alt det gode jeg fikk fra dem. De sendte heldigvis en trøstepakke som jeg nå har fått, og julen er reddet! Takk Gud.

Speaking of Tyson, hunden som spiste opp alle norske goder; han spiste opp halvparten av svømmeutstyret mitt også. Jeg har oppspist utstyr som jeg pent får bruke til Coach gidder å få tak i nytt. Thanks.

En positiv ting: Jeg fikk en pakke fra mormor og morfar som inneholdt gaver fra Norge. Score :)!

Nå legger jeg meg, for vi har swim meet fra 8AM til 5PM i morgen. Not so score. Bilder kommer.

Jeg ønsker meg en ny iPod, Elisabeth

Reklamer
4 kommentarer leave one →
 1. mamma permalink
  12 desember, 2009 08:10

  Alt du opplever nå kalles livet, jenta mi. Noen opp- og nedturer er vanlig.
  Den beste måten er å tenke på alt det flotte du får oppleve: en hund, som du alltid har ønsket deg, flotte karakterer, mange venner å ta av, to sett foreldre som er glade i deg, besteforeldre som er glade i deg, mye trening (OK, det oppleves kanskje ikke så positivt nå), internett som funker, juleferie…. count your blessings, my dear.
  STOR klem til deg!

  • 12 desember, 2009 19:44

   Takk, mamma 🙂 ❤ Ja, jeg vet. Men det er bare så slitsomt!

 2. 12 desember, 2009 11:25

  Hei Liz, du må ta det litt rolig også innimellom 🙂 Det er lov å slappe av noen dager også vet du ❤

  • 12 desember, 2009 19:44

   Hehe, jeg prøver Runa. Det er vanskelig though. Livet til folk her er sport. No joke. Jeg skal prøve, og så skal jeg tenke på deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: